
Login or create an account
CloseReturning Customer
I am a returning customer
Login or create an account
CloseRegister Account
If you already have an account with us, please login at the login form.
Teie konto on loodud!
Õnnitlused! Teie konto on edukalt loodud!
Nüüd saate nautida liikmeks olemise privileege, mis parandavad Teie ostukogemusi meie veebipoes.
Kui Teil on poe toimimisega seoses mingisuguseid küsimusi, siis palume pöörduda poe omaniku poole.
Konto loomise kinnitus saadeti Teie poolt antud e-posti aadressile. Kui kinnituskiri ei ole Teieni jõudnud lähima tunni aja jooksul, palume võtta meiega ühendust.
Väljalogimine
Olete edukalt välja loginud. Nüüd on turvaline arvuti juurest lahkuda.
Teie ostukorvi sisu salvestati ja see taastatakse järgmisel sisselogmisel.
Pott kaanega 18 l, 252
Toiduvalmistamine algab pottidest, seega on õige valimine väga oluline!
Ülikvaliteetne kaanega roostevabast terasest pott - suurepärane abimees toiduainete tootmisel!
MIKS TERAS?
See on vastupidav ja kauakestev metall. Terast sisaldavad küpsetusvormid (potid ja pannid) on stabiilsed, sest need on raskemad. Terast hinnatakse selle poolest, et see hoiab soojust, mistõttu sobib see hästi nõudeks, kus valmistatakse toitu pikemat aega.
OMADUSED:
- Mõõdud: 30x20 cm.
- Maht: 18 liitrit.
- Põhi on paks - see aitab tagada ühtlase kuumutamise, ei võimalda toidul kiiresti jahtuda.
- Poti seinad on äärmiselt õhukesed -0,6 mm
- Mustus ja mikroorganismid ei kogune pinnale.
- Vastupidav kemikaalidele, ei ima lõhnu.
- Puhastamine on äärmiselt lihtne ja kiire.
- Ilma PFOA*-ta, seega ei satu kahjulikud ained toiduga teie kehasse.
- Äärmiselt vastupidav kriimustustele.
- Sobib igat tüüpi ahjudele, sealhulgas induktsioonahjudele.
- Võib pesta nõudepesumasinas.
*PFOA ehk perfluorooktaanhape on väga kahjulik ja püsiv keemiline aine, mis ei lagune looduses, vaid akumuleerub pinnases ning loomade ja inimeste organismis. PFOA on sünteetiline kantserogeen, mis võib põhjustada erinevaid haiguseid.
Kuidas nõud kasutuseks ette valmistada?
Et anum kohaselt ja kaua teeniks, valmistage see kasutamiseks ette ning seejärel järgige kasutamisel järgmiseid soovitusi:
- Pakkige anum lahti, peske ja kuivatage.
- Hõõruge tilk õli anuma pinnal laiali ja jätke ööseks seisma.
- Toidu valmistamisel valige madal või keskmine kuumus. ÄRGE KUUMUTAGE ANUMAT ÜLE!
- Toidu valmistamisel küpsetusahjus jääge 250 °C temperatuuri piiresse.
![]() |