Kuni 30% soodustused
RIPOSO madratsitele
Kuni kampaania lõpuni:...

Privaatsus poliitika

 

Me hindame ja kaitseme väga Teie privaatsust, seepärast tahame Teid võimalikult selgelt tutvustada meie  läbiviidava teabe kogumise ja kasutamise põhimõtetega. Just nimelt seepärast esitleme uuendatud Privaatsus- ja küpsiste poliitikat (edaspidi tekstis – Poliitika), millest leiate meie sätted ja põhimõtted isikuandmete kaitse tagamiseks. 
See poliitika on rakendatav, kui külastate „Riposo.ee“ (edaspidi tekstis– Ettevõte) veebilehte, registreerute meie veebipoodi või tellite veebipoest kaupasid ja uudiskirju. Isikuandmete töötlemisel juhindume Euroopa Liidu isikuandmete kaitse üldmäärusest nr 2016/679, Leedu Vabariigi isikuandmete kaitse seadusest ja teiste seotud õigusaktide nõuetest ning kontrollivate institutsioonide juhistest. 
 

Privaatsus - ja küpsiste poliitika
Ettevõtte isikuandmete töötlemine
Läbipaistvuse ja vastutustundliku isikuandmete töötlemise tagamiseks teavitame, et Ettevõte töötleb isikuandmeid järgmistel eesmärkidel:
E-kaubanduse teenuste osutamine;
Otseturunduse läbiviimine, kaasa arvatud uudiskirjade saatmine;
Muud eesmärgid, mis on seotud sisehaldusega, näiteks töödeldes Ettevõtte töötajate andmeid.  

Küpsised
Küpsistega kogutud teave võimaldab meil tagada Teile mugavama veebilehitsemise, teha Teile huvi pakkuvaid pakkumisi ja saada rohkem teavet veebilehe kasutajate käitumise kohta, analüüsida tendentse ja täiustada veebilehte, klienditeenindust ja Ettevõtte poolt osutatavaid teenuseid.
Küpsiseid kasutatakse ka selleks, et registreerida Teie nõusolek Ettevõtte küpsiste kasutamiseks ja selle küsimuse esitamise vältimiseks igakordsel veebilehe külastamisel. 

Ettevõtte veebilehe külastamisel saate Te valida, kas soovite küpsiseid kasutada. Küpsiseid saate Te hallata ja (või) kustutada vastavalt enda soovile. 

 

www.xxxx.vidoe.com liebelib.net tamilnadu sex video porn videos of india tubepatrolporn.com indain video sex debonairblo ru.rajwap.xyz panies oil bollywood fuck porno-zona.com xvedios com fuckingindian xshaker.net archana hot best indian porn ever apacams.com sex x vedio reshma mallu videos freeindianporn3.com bhojpuri sex vedio sex karte hue sex bananocams.com naina hot www 18year dirtyindianporn.info www.xxxindian kambi kadha malayalam 6indianxxx.mobi sunny leone porn xnxx hinde sax vidos justindianporn2.com tamil gramathu sex video nepali sex move justindianporn.me bhabi sex vidio nayanthara xnxx popsexy.net www vidoe xxx beautiful girl fuk onlyindianporn2.com funsex big butts de.rajwap.xyz momssex